Competities

KNLTB Competitie 
De voorjaarscompetitie van 2021 is momenteel uitgesteld, op de website van de KNLTB vind je hierover het laatste nieuws. We informeren onze leden wanneer de competie van start kan gaan. Vragen kun je stellen aan onze competitieleider Joke Falk, door te mailen naar [email protected].

Sallandse Wintercompetitie
Elk jaar doen er een aantal teams mee aan de Sallandse Wintercompetitie. Meer informatie hierover vind je op de website van deze competitie.

Interne competitie
Vind je het leuk om aan onze interne competitie mee te doen? Gedurende het jaar, starten een aantal rondes waarbij je je kan inschrijven voor enkel of dubbelwedstrijden, of allebei. In een tijdsbestek van een aantal weken speel je je wedstrijden. Je kunt de tijd en datum zelf afspreken met je tegenstander! We gebruiken hiervoor de KNLTB MATCH app en deelname is helemaal gratis!

Hoe gebruik je de KNLTB MATCH app?

  • Download de KNLTB Match app in de App store.
  • Maak een nieuw gebruikersaccount aan (indien je nog niet eerder meedeed aan een interne competitie via SCALA) of log in met je bestaande (voorheen SCALA) accountgegevens.
  • Klik op ‘Club competities’ (in het home scherm) en zoek op ‘RTV Raalte’.
  • Kies uit de dubbel en/of enkel ladder competitie.
  • Klik op ‘doe mee’ om je in te schrijven.
  • Voor het dubbelspel dien je een partner te selecteren. Deze partner dient ook een account te hebben aangemaakt. Slechts één van beide spelers meldt het duo aan.

Elke twee weken speel je een wedstrijd tegen een andere tegenstander (met ongeveer hetzelfde niveau/ranking). Deze wedstrijd wordt door de MATCH app automatisch gepland. De app stelt hierbij een datum voor, maar je kunt onderling een ander moment afstemmen via de chat-mogelijkheid.

Spelregels

  • Je speelt om 2 gewonnen sets óf kiest voor een tijdslimiet waarbij de uitslag bindend is. De keuze dien je voorafgaand aan de wedstrijd af te stemmen met je tegenstander. 

Heb je vragen over de competities? Mail dan naar [email protected].

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 572 358 271

Address

Ceintuurbaan 26a
8102 AB Raalte