Competities

KNLTB Competitie 
De competitie zal in het najaar van 2021 van start gaan, op de website van de KNLTB vind je hierover het laatste nieuws. Je kunt een team inschrijven voor 15 juni 2021 bij onze competitieleider Joke Falk, door te mailen naar [email protected].

Sallandse Wintercompetitie
Elk jaar doen er een aantal teams mee aan de Sallandse Wintercompetitie. Meer informatie hierover vind je op de website van deze competitie.

Interne competitie
Vind je het leuk om aan onze interne competitie mee te doen? Schrijf je dan nu in! Je kunt namelijk ieder moment instappen in onze ladder competitie en elke 2 weken wordt er automatisch een nieuwe wedstrijd ingedeeld. We gebruiken hiervoor de KNLTB MATCH app en deelname is helemaal gratis!

Hoe gebruik je de KNLTB MATCH app?

  • Download de KNLTB Match app in de App store.
  • Maak een nieuw gebruikersaccount aan (indien je nog niet eerder meedeed aan een interne competitie via SCALA) of log in met je bestaande (voorheen SCALA) accountgegevens.
  • Klik op ‘Club competities’ (in het home scherm) en zoek op ‘RTV Raalte’.
  • Kies uit de dubbel en/of enkel ladder competitie.
  • Klik op ‘doe mee’ om je in te schrijven.
  • Voor het dubbelspel dien je een partner te selecteren. Deze partner dient ook een account te hebben aangemaakt. Slechts één van beide spelers meldt het duo aan.

Elke twee weken speel je een wedstrijd tegen een andere tegenstander (met ongeveer hetzelfde niveau/ranking). Deze wedstrijd wordt door de MATCH app automatisch gepland. De app stelt hierbij een datum voor, maar je kunt onderling een ander moment afstemmen via de chat-mogelijkheid.

Spelregels

  • Je speelt om 2 gewonnen sets óf kiest voor een tijdslimiet waarbij de uitslag bindend is. De keuze dien je voorafgaand aan de wedstrijd af te stemmen met je tegenstander. 

Heb je vragen over de competities? Mail dan naar [email protected].

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 572 358 271

Address

Ceintuurbaan 26a
8102 AB Raalte