RTV kleding te koop bij Intersport Bols

30 september 2022

RTV Raalte en Bols Teamwear slaan handen ineen.

Bij RTV Raalte en Bols Teamwear zitten ze niet stil. De Raalter Tennis Vereniging en Intersport Bols hebben de afgelopen maanden een mooie samenwerking opgezet! Een samenwerking die voor de leden van RTV Raalte uitmondt in een prachtige nieuwe tenniskledinglijn van het merk Indian Maharadja.  

Het merk Indian Maharadja is voor velen nog een onbekende maar het timmert momenteel flink aan de weg in de tenniswereld.  Zo is het in Amsterdam-opgerichte merk is sinds kort hét kledingmerk van bekende toptennissers Tallon Griekspoor, Botic van de Zandschulp en nu dus ook RTV Raalte. Er is voor deze kledinglijn gekozen omdat deze, door de ogen van Bols Teamwear en RTV Raalte, perfect bij de (nieuwe) uitstraling van de club past.  

Bols Teamwear is binnen de Bols organisatie de specialist op gebied teamkleding. Ze voorzien verenigingen, gemeentes, scholen, instellingen en bedrijven van nieuwe kleding en aanverwante producten. De Intersport Bols winkel in Raalte vult dat aan door er te zijn voor het individu. Ook in de samenwerking met RTV Raalte komt dat duidelijk naar voren.

Ben je benieuwd naar de nieuwe kledinglijn van RTV Raalte? Kom dan naar de winkel of neem een kijkje in de RTV Raalte shop

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Via e-mail zijn we het beste bereikbaar

Address

Ceintuurbaan 26a
8102 AB Raalte

KVK-nummer

40650068