Tennispark

Toegang park
Ons tennispark is vrij toegankelijk voor onze leden. Wanneer er niet gespeeld wordt, wordt het terrein afgesloten. Je kunt daarom gebruik maken van onze service om een Tag te verkrijgen, zodat je op ieder gewenst moment kunt tennissen. We vragen je natuurlijk wel om onze baanregelement in acht te nemen en het park weer af te sluiten wanneer je vertrekt.

Tennispas
Afhankelijk van je lidmaatschap, ontvang je een (tijdelijke) ledenpas. We vragen je, om je pas bij je te hebben wanneer je ons tennispark betreedt. Met deze pas kun je o.a. het afhangbord bedienen om de banen af te hangen (reserveren) en deelnemen aan onze toss (inloop) avonden.

Baan afhangen
Naast de vaste activiteiten waarvoor de banen gereserveerd zijn, kun je vrij spelen op een door jou gereserveerde baan. Ga je enkelspel spelen dan kun je een baan afhangen voor 45 minuten, bij dubbelspel kan dit voor 60 minuten. Je kunt een baan afhangen op het afhangbord nabij de kleedkamers of via de KNLTB club App. Mocht je een introducee mee willen nemen, dan kun je deze ook aanmelden via het afhangbord of de club App. Er wordt dan via automatische incasso (Molly) €3,50 in rekening gebracht, bij het lid dat de introducee aanmeldt.

Weersomstandigheden
Doordat ons tennispark in het bezit is van 5 ‘all weather’ kunstgras banen, kun je alle maanden blijven tennissen. Let er wel op dat bij veel regen, ijzel of ijsvorming het glad en gevaarlijk op de tennisbaan kan zijn. Wanneer er sprake is van zogenaamde 'opdooi', is het niet toegestaan om op de banen te spelen. Het afhangen van de banen, zoals hierboven beschreven, zal worden geblokkeerd wanneer het niet is toegestaan om de banen te betreden. 

AED & EHBO
In ons park is een AED en tevens een EHBO kit aanwezig. Deze vind je in het clubgebouw nabij het afhangbord. Je hebt een sleutel nodig voor toegang tot het clubgebouw. De AED is vrij toegankelijk en vind je naast de ingang van de kantine (terraszijde). 

Bar
De bar is geopend tijdens onze toss avonden, competitie thuiswedstrijden, activiteiten zoals toernooien, of op aanvraag. Je kunt hier pinnen. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Via e-mail zijn we het beste bereikbaar

Adres

Ceintuurbaan 26a
8102 AB Raalte

KVK-nummer

40650068