Competities

KNLTB Competitie (Voorjaars- en Zomeravondcompetitie)
De KNLTB voorjaars- en najaarscompetities starten respectievelijk in april en september. Op de website van de KNLTB vind je hierover het laatste nieuws. Heb je vragen over deze competities neem dan contact op met onze competitieleider Joke Falk via [email protected].

Sallandse Wintercompetitie
Elk jaar doen er een aantal teams mee aan de Sallandse Wintercompetitie. Op de website van deze competitie vind je meer informatie. Heb je vragen over deze competitie neem dan contact op met contactpersoon Joke Colasurdo via [email protected].

Interne ladder competitie
Vind je het leuk om aan onze interne ladder competitie mee te doen? Schrijf je dan nu in! Je kunt namelijk ieder moment instappen in onze ladder competitie en elke 2 weken wordt er automatisch een nieuwe wedstrijd ingedeeld. We gebruiken hiervoor de KNLTB MATCH app en deelname is helemaal gratis! Heb je vragen over deze competitie neem dan contact op met contactpersoon Jeroen Brinkhuis via [email protected].

Hoe gebruik je de KNLTB MATCH app?

  • Download de KNLTB Match app in de App store.
  • Maak een nieuw gebruikersaccount aan (indien je nog niet eerder meedeed) of log in met je bestaande (voorheen SCALA) accountgegevens.
  • Klik op ‘Club competities’ (in het home scherm) en zoek op ‘RTV Raalte’.
  • Kies uit de dubbel en/of enkel ladder competitie.
  • Klik op ‘doe mee’ om je in te schrijven.
  • Voor het dubbelspel dien je een partner te selecteren. Deze partner dient ook een account te hebben aangemaakt. Slechts één van beide spelers meldt het duo aan.

Elke twee weken speel je een wedstrijd tegen een andere tegenstander (met ongeveer hetzelfde niveau/ranking). Deze wedstrijd wordt door de MATCH app automatisch gepland. De app stelt hierbij een datum voor, maar je kunt onderling een ander moment afstemmen via de chat-mogelijkheid. Je dient hiervoor zelf een baan af te hangen. 

Spelregels

  • Je speelt om 2 gewonnen sets óf kiest voor een tijdslimiet waarbij de uitslag bindend is. De keuze dien je voorafgaand aan de wedstrijd af te stemmen met je tegenstander. 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Via e-mail zijn we het beste bereikbaar

Adres

Ceintuurbaan 26a
8102 AB Raalte

KVK-nummer

40650068