Lidmaatschappen

Lid worden? 
Voor een regulier lidmaatschap kun je je via dit inschrijfformulier of via de button rechts bovenaan onze webpagina aanmelden.

Het verenigingsjaar loopt van 1 januari tot en met 31 december. Je bent lid voor een heel jaar. Tussentijds opzeggen van het lidmaatschap is niet mogelijk. Reguliere lidmaatschappen worden zonder tegenbericht voor 1 januari van het nieuwe jaar verlengd. Opzegging dient altijd schriftelijk te gebeuren bij de Ledenadministratie. Voor het opzeggen van je lidmaatschap voor het komende verenigingsjaar, dient je opzegging uiterlijk 31 december van het huidige jaar bij de ledenadministratie binnen te zijn. 

Tijdelijke lidmaatschappen (acties) lopen automatisch af.  

Alle betalingen worden geïnd via Mollie. Je ontvangt een aankondiging per e-mail dat er een automatische incasso zal worden afgeschreven. Heb je een volledig lidmaatschap afgesloten? Dan wordt de jaarlijkse contributie omstreeks juni geïnd. Heb je een tijdelijke actie en/of lespakket afgesloten of heb je met een introducee een baan afgehangen? Dan wordt het verschuldigde bedrag na 4 tot 8 weken geïnd. 

Tarieven lidmaatschap
Senioren                      € 120,- per jaar
Studerende senioren   €   65,- per jaar
Junioren                       €  50,- per jaar

De borg van een sleutel met toegang tot het tennispark bedraagt €25,-.

Tijdelijke lidmaatschappen

De Raalter Tennis Vereniging biedt ook regelmatig tijdelijke lidmaatschappen aan, deze lopen automatisch af. Check hier de actuele aanbiedingen. 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

Via e-mail zijn we het beste bereikbaar

Address

Ceintuurbaan 26a
8102 AB Raalte

KVK-nummer

40650068